HISTARUZ

Deer Bench

The UHasselt asked us to design a bench. We came up with this idea: 4 deer listening to your conversations.

Hope

A photo exhibition at the UHasselt. More pictures!

Flashblack

We designed the Flashback part of Labo’s Black catalogue. Noortje De la Haye design the Black to the Future part.

EXIT17

The Exit 17 brochure for the Faculty of Arts and Architecture of UHasselt. More pictures!

The World of Charles and Ray Eames

30.000 visitors for the exhibition The World of Charles and Ray Eames at C-Mine Genk. More pictures!

EXIT2016

Voor de Faculteit Architectuur en Kunst van de Universiteit Hasselt verzorgden we de vormgeving van de brochure bij de eindejaarstentoonstelling EXIT2016 in Z33.

Red Nose Night Lamp

Kwintessens, het tijdschrift van Design Vlaanderen verdwijnt helaas. In de aanloop naar de verschijning van het allerlaatste nummer vertellen de medewerkers van Design Vlaanderen over de cover die hen het meest bij blijft. Bie Luyssaert, communication manager — was erbij vanaf de achtste jaargang en schreef regelmatig voor Kwintessens. “Dit nummer uit 2002 is me altijd bijgebleven omdat het een belangrijk thema is, humor en design. Zoveel dingen zijn zo serieus, mogen alleen maar innoveren, optimaliseren en renderen, dat het fijn is dat er ook grappige producten zijn. Parcifal Neyt heeft dat perfect op de cover vertaald door te gaan voor de rode neuzenlamp, een ontwerp van Jo Klaps. Een ronde nachtlamp, bekleefd met cuberdons. Bij aankoop van de lamp kreeg je een zak cuberdons extra, als reserve, voor als je je ’s nachts niet kon inhouden en een snoep van de lamp geplukt had.”

The World of Charles and Ray Eames

We bedenken samen met Ick Reuvis de scenografie van de tentoonstelling “The World of Charles and Ray Eames” in C-Mine te Genk. Afspraak in februari 2017!

Homeless Movies

Voor het Huis van Alijn verzorgen we het project HOMELESS MOVIES. Dit brengt een ode aan home movies, ooit vastgelegd in intieme familiekring, bedoeld om het familiegeheugen op te bouwen. Zowel binnen de museummuren als daarbuiten staat de beleving van het kijken naar home movies centraal.