Tim Walker

We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe expo Wonderful World in C-Mine. Deze keer over het werk van de Britse fotograaf Tim Walker.

HISTARUZ

We zijn er al jaren aan bezig maar de ontwerpen voor het HistarUZ museum, over de geschiedenis van de geneeskunde, maar er blijkt nu toch vooruitgang geboekt te worden. Dus in 2021 hopen we de opening te kunnen bijwonen.

Tim Burton

Het is zo ver. De door ons ontwerpen expo “The World of Tim Burton” is vanaf nu te bekijken in C-Mine te Genk.

Hope

A photo exhibition at the UHasselt. More pictures!

The World of Charles and Ray Eames

30.000 visitors for the exhibition The World of Charles and Ray Eames at C-Mine Genk. More pictures!

EXIT2016

Voor de Faculteit Architectuur en Kunst van de Universiteit Hasselt verzorgden we de vormgeving van de brochure bij de eindejaarstentoonstelling EXIT2016 in Z33.

The World of Charles and Ray Eames

We bedenken samen met Ick Reuvis de scenografie van de tentoonstelling “The World of Charles and Ray Eames” in C-Mine te Genk. Afspraak in februari 2017!

Homeless Movies

Voor het Huis van Alijn verzorgen we het project HOMELESS MOVIES. Dit brengt een ode aan home movies, ooit vastgelegd in intieme familiekring, bedoeld om het familiegeheugen op te bouwen. Zowel binnen de museummuren als daarbuiten staat de beleving van het kijken naar home movies centraal.  

STEPP#19

STEPP magazine #19 is klaar. Met daarin een artikel over het Project Vice-Versa, met ontwerpen van de studenten Scenografie Van de Faculteit Architectuur en Kunst van de UHasselt.  

Dokter Bamps verzamelt

De expo “Dr Bamps verzamelt” is geopend.