Red Nose Night Lamp

Kwintessens, het tijdschrift van Design Vlaanderen verdwijnt helaas. In de aanloop naar de verschijning van het allerlaatste nummer vertellen de medewerkers van Design Vlaanderen over de cover die hen het meest bij blijft.
Bie Luyssaert, communication manager — was erbij vanaf de achtste jaargang en schreef regelmatig voor Kwintessens.
“Dit nummer uit 2002 is me altijd bijgebleven omdat het een belangrijk thema is, humor en design. Zoveel dingen zijn zo serieus, mogen alleen maar innoveren, optimaliseren en renderen, dat het fijn is dat er ook grappige producten zijn. Parcifal Neyt heeft dat perfect op de cover vertaald door te gaan voor de rode neuzenlamp, een ontwerp van Jo Klaps. Een ronde nachtlamp, bekleefd met cuberdons. Bij aankoop van de lamp kreeg je een zak cuberdons extra, als reserve, voor als je je ’s nachts niet kon inhouden en een snoep van de lamp geplukt had.”


KwintessensRedNoseNight

About the Author:

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.