Tim Walker
Comments: 0
We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe expo Wonderful World in C-Mine. Deze keer over het werk van de Britse fotograaf Tim Walker. Read more!
HISTARUZ
Comments: 0
We zijn er al jaren aan bezig maar de ontwerpen voor het HistarUZ museum, over de geschiedenis van de geneeskunde, maar er blijkt nu toch vooruitgang geboekt te worden. Dus in 2021 hopen we de opening te kunnen bijwonen. Read more!
Tim Burton
Comments: 0
Het is zo ver. De door ons ontwerpen expo “The World of Tim Burton” is vanaf nu te bekijken in C-Mine te Genk. Read more!
Deer Bench
Comments: 0
The UHasselt asked us to design a bench. We came up with this idea: 4 deer listening to your conversations. Read more!
Hope
Comments: 0
A photo exhibition at the UHasselt. More pictures! Read more!
Flashblack
Comments: 0
We designed the Flashback part of Labo’s Black catalogue. Noortje De la Haye design the Black to the Future part. Read more!
EXIT17
Comments: 0
The Exit 17 brochure for the Faculty of Arts and Architecture of UHasselt. More pictures! Read more!
The World of Charles and Ray Eames
Comments: 0
30.000 visitors for the exhibition The World of Charles and Ray Eames at C-Mine Genk. More pictures! Read more!
EXIT2016
Comments: 0
Voor de Faculteit Architectuur en Kunst van de Universiteit Hasselt verzorgden we de vormgeving van de brochure bij de eindejaarstentoonstelling EXIT2016 in Z33. Read more!
Red Nose Night Lamp
Comments: 0
Kwintessens, het tijdschrift van Design Vlaanderen verdwijnt helaas. In de aanloop naar de verschijning van het allerlaatste nummer vertellen de medewerkers van Design Vlaanderen over de cover die hen het meest bij blijft. Bie Luyssaert, communication manager — was erbij vanaf de achtste jaargang en schreef regelmatig voor Kwintessens. “Dit nummer uit 2002 is me altijd bijgebleven omdat het een belangrijk thema is, humor en design. Zoveel dingen zijn zo serieus, mogen alleen maar innoveren, optimaliseren en renderen, dat het fijn is dat er ook grappige producten zijn. Parcifal Neyt heeft dat perfect op de cover vertaald door te gaan voor de rode neuzenlamp, een ontwerp van Jo Klaps. Een ronde nachtlamp, bekleefd met cuberdons. Bij aankoop van de lamp kreeg je een zak cuberdons extra, als reserve, voor als je je ’s nachts niet kon inhouden en een snoep van de lamp geplukt had.” Read more!
The World of Charles and Ray Eames
Comments: 0
We bedenken samen met Ick Reuvis de scenografie van de tentoonstelling “The World of Charles and Ray Eames” in C-Mine te Genk. Afspraak in februari 2017! Read more!
Homeless Movies
Comments: 0
Voor het Huis van Alijn verzorgen we het project HOMELESS MOVIES. Dit brengt een ode aan home movies, ooit vastgelegd in intieme familiekring, bedoeld om het familiegeheugen op te bouwen. Zowel binnen de museummuren als daarbuiten staat de beleving van het kijken naar home movies centraal.   Read more!
STEPP#19
Comments: 0
STEPP magazine #19 is klaar. Met daarin een artikel over het Project Vice-Versa, met ontwerpen van de studenten Scenografie Van de Faculteit Architectuur en Kunst van de UHasselt.   Read more!
Dokter Bamps verzamelt
Comments: 0
De expo “Dr Bamps verzamelt” is geopend. Read more!